Best Western

Weekendpaket

Bo två personer i ett utav våra fina dubbelrum fredag-söndag inkl. en 2-rättersmiddag för två för 645 kr/person/natt.

Läs mer om vårt weekendpaket

Dinner and a movie

En fullspäckad kväll, redo att bokas.

Läs mer om vårt biopaket

Golfpaket

Golfpaket från 895:-/person. Vi sammarbetar med Lyckorna GK.

Läs mer om vårt golfpaket

Bröllopspaket

Spendera er bröllopsnatt i ett utav våra härliga rum, blicka ut över staden och dröm er bort. Vi vill skämma bort er och att ni ska släppa allt och bara tänka på varandra en stund.

Läs mer om vårt bröllopspaket

Våra Rum

Påskerbjudande

Boka Konferenspaket

Boka hotell rum

På Carlia har vi 110 rum att välja bland, i olika prisklasser och utförande så att du som gäst
skall ha full frihet att välja ditt boende.
Välj mellan standard, tauberum eller svit.

Pris från 820 kr/natt inkl. frukost och kvällsbuffè.


Läs mer om våra hotellrum


Välkommen att njuta av påsken tillsammans med oss i Uddevalla. Smit från vardagen och upplev en stressfri miljö under påsk med en övernattning, en 2-rättersmiddag och frukost på rummet. Kanske påskharen har varit inne på Ert rum och lämnat en överraskning?

Pris från 960 kr/natt inkl. frukost och 2-rättersmiddag.


Läs mer under fliken "Erbjudanden"
Boka konferens i Bohuslän

Fatta viktiga beslut i någon av våra stilfulla konferenslokaler som har kapacitet för stora och små möten. Boka vårt förmånliga konferenspaket till ett riktigt bra pris.

Pris från 1499 kr/person inkl. två halvdagskonferenser, middag och frukost.


Läs mer om vårt konferenspaket

Presentkort

Bloggen, Instagram & Facebook

Unna en stund åt kropp & själ

giftcard

Ge bort en härlig hotellövernattning till någon du tycker om. Med ett Scandinavia gift card kan du bo på valfritt BEST WESTERN Hotell i hela Skandinavien. Kortet kostar 1690 kr och gäller en helgvistelse med två övernattningar för två personer i ett dubbelrum på något utav BEST WESTERNS 160 Skandinaviska hotell. Kortet kan köpas på www.bestwestern.se.

Vi säljer även presentkort för övernattning hos oss på BEST WESTERN Hotel Carlia. Dessa presentkort säljs i vår reception på hotellet och kan köpas i valfritt antal övernattningar just hos oss på Hotel Carlia. Varför inte ge bort en mysig helg i Uddevalla till någon du vill skämma bort?
Ni har väl inte missat att vi har en blogg där vi skriver om vad som händer på hotellet och även vad som händer i Uddevalla under kommande vecka eller veckor?

Besök oss gärna på http://hotellcarlia.com/

Det går också att följa oss på Instagram, där lägger vi ut bilder ifrån vår vardag på hotellet men även erbjudanden med mera. @BESTWESTERNHOTELCARLIA

Gilla oss på Facebook och följ uppdateringar och nyheter, erbjudanden och annat intressant som vi vill dela med oss utav. Vår Facebooksida hittar ni här!


Vi vill att du ska ha en avkopplande vistelse på BEST WESTERN Hotel Carlia, därför står vår kostnadsfria relaxavdelning öppen dygnet runt.

Relaxavdelningen ligger på våning -1 och där finner ni både gym och bastu. I gymmet finns löpband, crosstrainer, fria vikter och pilatesbollar.

Vill ni använda bastun, vänligen kontakta receptionspersonalen.

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.