Best Western
Du är här: Konferens >> Pelarsalen
konferensrum pelarsalen

Konferensrum Pelarsalen

Pelarsalen är den perfekta konferenslokalen för konferensen, företags- eller bröllopsfest. Rummet är den största av våra konferenssalar med stor möjlighet att specificera konferenssittningarna. Den röda mattan i kombination med himmelmålningen i taket ökar intrycket av rymlighet.

Specifikationer

Konferenssittningar
- Skolsittning 64 p
- Biosittning 100 p
- U-sittning 50 p
- Fiskben 64 p

Konferensutrustning
- Projektor
- OH-projektor
- Blädderblock
- Whiteboard
- Trådlöst Internet

Våra Rum

Vin & Delikatessmässan

Boka Konferenspaket

Boka hotell rum

På Carlia har vi 110 rum att välja bland, i olika prisklasser och utförande så att du som gäst
skall ha full frihet att välja ditt boende.
Välj mellan standard, tauberum eller svit.

Pris från 820 kr/natt inkl. frukost och kvällsbuffè.


Läs mer om våra hotellrumVi vill erbjuda ett fantastiskt paket tillsammans med Uddevallas första Vin- och delikatessmässa den 31 januari. Här kan du möta ett stort antal dryckesimportörer och många matproducenter från Västsverige som visar upp sina produkter med fokus på lokalproducerade delikatesser.


Läs mer under fliken "Erbjudanden"
Boka konferens i Bohuslän

Fatta viktiga beslut i någon av våra stilfulla konferenslokaler som har kapacitet för stora och små möten. Boka vårt förmånliga konferenspaket till ett riktigt bra pris.

Pris från 1499 kr/person inkl. två halvdagskonferenser, middag och frukost.


Läs mer om vårt konferenspaket

Presentkort

Bloggen, Instagram & Facebook

Unna en stund åt kropp & själ

giftcard

Ge bort en härlig hotellövernattning till någon du tycker om. Med ett Scandinavia gift card kan du bo på valfritt BEST WESTERN Hotell i hela Skandinavien. Kortet kostar 1690 kr och gäller en helgvistelse med två övernattningar för två personer i ett dubbelrum på något utav BEST WESTERNS 160 Skandinaviska hotell. Kortet kan köpas på www.bestwestern.se.

Vi säljer även presentkort för övernattning hos oss på BEST WESTERN Hotel Carlia. Dessa presentkort säljs i vår reception på hotellet och kan köpas i valfritt antal övernattningar just hos oss på Hotel Carlia. Varför inte ge bort en mysig helg i Uddevalla till någon du vill skämma bort?
Ni har väl inte missat att vi har en blogg där vi skriver om vad som händer på hotellet och även vad som händer i Uddevalla under kommande vecka eller veckor?

Besök oss gärna på http://hotellcarlia.com/

Det går också att följa oss på Instagram, där lägger vi ut bilder ifrån vår vardag på hotellet men även erbjudanden med mera. @BESTWESTERNHOTELCARLIA

Gilla oss på Facebook och följ uppdateringar och nyheter, erbjudanden och annat intressant som vi vill dela med oss utav. Vår Facebooksida hittar ni här!


Vi vill att du ska ha en avkopplande vistelse på BEST WESTERN Hotel Carlia, därför står vår kostnadsfria relaxavdelning öppen dygnet runt.

Relaxavdelningen ligger på våning -1 och där finner ni både gym och bastu. I gymmet finns löpband, crosstrainer, fria vikter och pilatesbollar.

Vill ni använda bastun, vänligen kontakta receptionspersonalen.

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.