Best Western
            

Buffé Laura och Norra D

I Buffé Laura serverar vi frukost till våra hotellgäster alla veckans dagar och kvällsbuffé serveras till våra affärsresenärer i NaD måndag - torsdag.

Det går också bra att komma in och äta frukost eller kvällsbuffé även om man inte bor på hotellet och då kostar det 99kr/ person. Är ni sugna på frukostbuffé/ kvällsbuffé för större sällskap vänligen kontakta receptionen.

Öppettider

Frukost

Måndag - Fredag kl. 06:00 - 09:30
Lördag - Söndag kl. 07:00 - 11:00
Weekend & sommar 07:00 - 11:00

Kvällsbuffé

Måndag - Torsdag kl. 18:30 - 21:00
Ej weekend & sommar

Bistromeny

Förutom kvällsbuffé serverar vi även vår bistromeny i Lobbyn där du kan sitta och ta en bit mat och ett glas.

På bistromenyn finns bland annat Carlias räksmörgås, charkplanka/ ostbricka med tillbehör eller varför inte våra utvalda nötter som passar utmärkt till en kall öl. Fråga gärna vår personal om rekommendationer av dryck till maten.

Våra Rum

Vin & Delikatessmässan

Boka Konferenspaket

Boka hotell rum

På Carlia har vi 110 rum att välja bland, i olika prisklasser och utförande så att du som gäst
skall ha full frihet att välja ditt boende.
Välj mellan standard, tauberum eller svit.

Pris från 820 kr/natt inkl. frukost och kvällsbuffè.


Läs mer om våra hotellrumVi vill erbjuda ett fantastiskt paket tillsammans med Uddevallas första Vin- och delikatessmässa den 31 januari. Här kan du möta ett stort antal dryckesimportörer och många matproducenter från Västsverige som visar upp sina produkter med fokus på lokalproducerade delikatesser.


Läs mer under fliken "Erbjudanden"
Boka konferens i Bohuslän

Fatta viktiga beslut i någon av våra stilfulla konferenslokaler som har kapacitet för stora och små möten. Boka vårt förmånliga konferenspaket till ett riktigt bra pris.

Pris från 1499 kr/person inkl. två halvdagskonferenser, middag och frukost.


Läs mer om vårt konferenspaket

Presentkort

Bloggen, Instagram & Facebook

Unna en stund åt kropp & själ

giftcard

Ge bort en härlig hotellövernattning till någon du tycker om. Med ett Scandinavia gift card kan du bo på valfritt BEST WESTERN Hotell i hela Skandinavien. Kortet kostar 1690 kr och gäller en helgvistelse med två övernattningar för två personer i ett dubbelrum på något utav BEST WESTERNS 160 Skandinaviska hotell. Kortet kan köpas på www.bestwestern.se.

Vi säljer även presentkort för övernattning hos oss på BEST WESTERN Hotel Carlia. Dessa presentkort säljs i vår reception på hotellet och kan köpas i valfritt antal övernattningar just hos oss på Hotel Carlia. Varför inte ge bort en mysig helg i Uddevalla till någon du vill skämma bort?
Ni har väl inte missat att vi har en blogg där vi skriver om vad som händer på hotellet och även vad som händer i Uddevalla under kommande vecka eller veckor?

Besök oss gärna på http://hotellcarlia.com/

Det går också att följa oss på Instagram, där lägger vi ut bilder ifrån vår vardag på hotellet men även erbjudanden med mera. @BESTWESTERNHOTELCARLIA

Gilla oss på Facebook och följ uppdateringar och nyheter, erbjudanden och annat intressant som vi vill dela med oss utav. Vår Facebooksida hittar ni här!


Vi vill att du ska ha en avkopplande vistelse på BEST WESTERN Hotel Carlia, därför står vår kostnadsfria relaxavdelning öppen dygnet runt.

Relaxavdelningen ligger på våning -1 och där finner ni både gym och bastu. I gymmet finns löpband, crosstrainer, fria vikter och pilatesbollar.

Vill ni använda bastun, vänligen kontakta receptionspersonalen.

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.