Best western Hotell Carlia

Varma vindar sveper tillsammans med sommaren in över stad och land, fläktar i håret och ger svalkande känslor dagarna när solen lyser med sin närvaro.

Tillsammans med er, vill vi kunna erbjuda det bästa utav sommaren, och vill nu berätta att vi gärna tipsar om att Båtluffa i Bohuslän!
Vad innebär detta, undrar ni nu?!

Vi i Uddevalla vill skrytsamt prata högt om våra Skärgårdsbåtar som från maj till september kör reguljära dags- och kvällskryssningar, men båtarna går att abonnera året om.
Med Skärgårdsbåtarna kan du följa med på kryssningar, åka på en historisk
skärgårdstur i Uddevalla eller följa med på en lugn färd till Ljungskile.

Du kan också välja att åka en kortare båttur till Gustafsberg med M/S Sunningen eller till någon badbrygga runt vattnet kring Uddevalla eller Ljungskile.
Kontaktinformation

Skärgårdsbåtarna i Uddevalla
Södra Hamnen 2
45142 Uddevalla

Telefon:+46 522 69 84 80
Epost: skargardsbatarna@uddevalla.com

båtluffaibohuslän.se hittar du tips på resrutter och kryssningar, mysiga
öar och kustsamhällen du bara måste besöka och massor av inspiration
för en fantastisk upplevelse i den Bohuslänska skärgården.
Vem vill du uppleva detta med i sommar?
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.