Intresserad av att bli en av oss?

I länken nedan hittar ni mer information om vilka tjänster som just nu finns ute hos oss på Carlia, 1803 och Meatings. 
Vänta inte för länge! 

Är du en utav oss?

Vi på Hotell Carlia, Pub1803 och Meatings är ett glatt, vänligt och varmt gäng som inte ser varandra bara som kollegor utan även som familjemedlemmar. Hos oss jobbar man aldrig ensam och ingen dag är den andra lik.

Är ni en målinriktad, fokuserad och glad själ som känner att rastlösheten pirrar i kroppen, så är ni välkomna att kolla på våra lediga tjänster. Hos oss kan man jobba från tidiga mornar och öppna upp frukosten för våra kära hotellgäster, till att servera på lunchen, hänga med taggade After-Work-gäster i puben och avsluta med drinkar fram till sent på natten. 
Vi har konferensmöjligheter och även våra hjältar bakom kulisserna, våra fantastiska städare. 

Med andra ord, finns det en hel del att välja på och utvecklingsmöjligheterna är till oändligheten. 

Dina nya medarbetare

På Carlia arbetar just nu 50st anställda.
Dina kollegor har en viktig och skräddarsydd roll på sin arbetsplats och tillsammans är vi starka och löser allt som kommer längst med vägen. 

"Jag går till jobbet varje morgon med ett leende. Drivna medarbetare med starka personligheter gör varje arbetsdag till något roligt."
Jény Meira
Ägare

"Vårt mål är att vi ska vara den självklara mötesplatsen i Uddevalla. Man ska känna sig sedd och välkommen hos oss." 
Peter Cedergren
Ägare

Avdelningarna

Det finns flera ställen att vara på när du väljer att arbeta hos oss. Vart vill just du vara? 

För oss på Carlia så är det viktigt att vi behandlar varandra som en familj och att våra besökare blir inbjudna till den känslan. Att jobba på Carlia skall alltid förenas med glädje, utveckling och omtanke! 

Oavsett vilken avdelning ni väljer att arbeta på, så kommer känslan av gemenskap vara genomgående, självklart gäller det även mål, visioner och utvecklingar. 

Varför jobba hos oss? 

Välkommen in i familjen, men först kanske du vill lära dig lite mer om Carlia? 

Vi är ett 110-rums hotell i hjärtat av Uddevalla. Med 2 restauranger och en stor live-musik lokal, är vi den självklara mötespunkten i Uddevalla.

Förändring & förbättring är vårt motto. Vi älskar att utvecklas och att lyssna på våra gästers önskemål. Hellre att testa och misslyckas än att inte testa alls.

Häng med på en rolig resa i vad som kan vara världens roligaste bransch!

Varmt välkomna till den självklara mötesplatsen i Uddevalla! 

Med endast några steg åt vänster från centrumets mitt, så hittar ni oss på Norra Drottninggatan i Uddevalla. Högst upp från våningarna kan ni se ut över havet och Uddevallabron.

Vårt fokus är gäster, glädje och gemenskap, för trivs personalen så trivs även gästerna!

Vi ses!
 
Ni hittar oss på 

Norra Drottninggatan 26 
451 31 Uddevalla

0522-14140
Info@carlia.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.