Happiest time of the year are here!   

Välkomna till Haaks julshow på Carlia i Uddevalla!

Haaks önskar er hjärtligt välkomna till vårt julbord med dess läckerheter och delikatesser kryddat med en storslagen show med extra allt!
Var med och upplev en medryckande helkväll tillsammans med Haaks samt de fantastiska sångerskorna Cecilia Demegård & Karolina Laang.

Julshowen kommer att spelas följande datum:
November: 18, 19, 24, 25, 26
December: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17

Torsdagar, insläpp 17.30. Fredagar och lördagar, insläpp 18.30

Det finns biljetter skräddarsydda just för er och med det sagt, klicka er in på länken nedan för att välja vad som passar just er bäst för kvällen.
Önskar ni rullstolsanpassat ber vi er ringa till oss på
0522-14140

När ni bokar hotellrum, mejla oss gärna om ni önskar att vi förbereder med en flaska mousserande, ett vackert fruktfat eller om ni har något specifikt önskemål som överraskning.
Er önskan är vår lag för en utmärkt upplevelse! 
Info@carlia.com


Varmt välkomna!

BOKA HÄR!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.