Välj tillval

Mat & dryck
Frukost på rummetMer info +150kr
Frukost på rummetDu kan alltid beställa frukost direkt till ditt rum, för 150:- (samtliga på rummet). Meddela gärna receptionen kvällen innan. Vi serverar room service frukost mellan 06.00-09.30 på vardagar, 07.00 -11.00 lör-sön.
OstbrickaMer info +150kr
OstbrickaOstbrickan består av 4 väl utvalda sorters ost, kex och vindruvor.
Mousserande vinMer info +375kr
Mousserande vin1 flaska Castillo Peralda CAVA.
FruktfatMer info +100kr
FruktfatFrukt på fat välkomnar på rummet.
Rött vin 18,7 clMer info +79kr
Rött vin 18,7 clEn flaska av husets vin - utvalt med tanke på benämningen. Ett positivt vin som representerar vårt hotell. Alternas efter säsong och utbud.
Vitt vin 18,7 clMer info +79kr
Vitt vin 18,7 clEn flaska av husets vin - utvalt med tanke på benämningen. Ett positivt vin som representerar vårt hotell. Alternas efter säsong och utbud.

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: carlia)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.